• Рекомендуємо
    МАРГАРИН СТОЛОВИЙ «LOREN CREAM & CAKE 82%»
  • МАРГАРИН СТОЛОВИЙ «LOREN CREAM & CAKE 82%»

    • 63.00грн
      В наявності
    • Доставка
      • По Одесі: безкоштовна доставка при замовленні від 500 грн.
      • По Україні: за тарифами перевізника
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача Продукція з сертифікатами якості

Переваги у використанні:

- покращений масляно-вершковий смак;

- повна відсутність холестерину;

- тривалі терміни придатності готового напівфабрикату (до 120 годин);

- оптимальна технологічність;

- відсутність сезонних коливань по температурі плавлення і твердості;

- не потребує змін в технологічних схемах та обладнанні, дозволяє створювати кремовий напівфабрикат, який фактично не відрізняється за органолептичними та фізико-хімічними показниками від базових кремів, виготовлених на вершковому маслі;

- менша собівартість готової продукції при високій якості;

- при виготовленні кремового напівфабрикату приймає більшу кількість цукрового сиропу (на 25%), ніж вершкове масло;

- рівномірно з’єднується з какао-порошком і харчовими барвниками;

- має високі каркасоутворюючі властивості, що забезпечують формостійкість прошарованих виробів;

- за бажанням клієнта може бути вироблений білого кольору і з ароматом за вибором;

- завдяки оптимальному вмісту суміші жирів і комплексу емульгаторів маргарин має відмінні органолептичні властивості, забезпечує швидку збиваємість крему, високе водопоглинання, хорошу сумісність з різними інгредієнтами;

- за рахунок підвищеного ступеню збивання об’єднує в собі властивості маргарину для випічки та маргарину для кремів, може застосовуватися для виготовлення кексів, бісквітів, високоякісного пісочного печива різних видів, покращує структуру, збільшує об’єм готових напівфабрикатів, уповільнює їх черствіння.

  • Тара: ящик
  • Вага: 20 кг

Покупці цього товару також вибирають