-
Рекомендуємо
МАРГАРИН СТОЛОВИЙ «LOREN CREAM & CAKE 82%»
-
- Доставка
- По Одесі: безкоштовна доставка при замовленні від 500 грн.
- По Україні: за тарифами перевізника
- Готівкою при отриманні
- Оплата банківською карткою
- Безготівковий розрахунок
-
Переваги у використанні:
- покращений масляно-вершковий смак;
- повна відсутність холестерину;
- тривалі терміни придатності готового напівфабрикату (до 120 годин);
- оптимальна технологічність;
- відсутність сезонних коливань по температурі плавлення і твердості;
- не потребує змін в технологічних схемах та обладнанні, дозволяє створювати кремовий напівфабрикат, який фактично не відрізняється за органолептичними та фізико-хімічними показниками від базових кремів, виготовлених на вершковому маслі;
- менша собівартість готової продукції при високій якості;
- при виготовленні кремового напівфабрикату приймає більшу кількість цукрового сиропу (на 25%), ніж вершкове масло;
- рівномірно з’єднується з какао-порошком і харчовими барвниками;
- має високі каркасоутворюючі властивості, що забезпечують формостійкість прошарованих виробів;
- за бажанням клієнта може бути вироблений білого кольору і з ароматом за вибором;
- завдяки оптимальному вмісту суміші жирів і комплексу емульгаторів маргарин має відмінні органолептичні властивості, забезпечує швидку збиваємість крему, високе водопоглинання, хорошу сумісність з різними інгредієнтами;
- за рахунок підвищеного ступеню збивання об’єднує в собі властивості маргарину для випічки та маргарину для кремів, може застосовуватися для виготовлення кексів, бісквітів, високоякісного пісочного печива різних видів, покращує структуру, збільшує об’єм готових напівфабрикатів, уповільнює їх черствіння.
- Тара: ящик
- Вага: 20 кг
Покупці цього товару також вибирають
- Тара: ящик
- Вага: 10 кг
- Термін придатності: 6 місяців