Повидло для випічки

Повидло представляє собою солодку однорідну масу з увареного фруктового або ягідного пюре з цукром. До складу продукту також можуть входити ароматні прянощі. Повидло густе, тому його легко можна різати ножем. Воно має кислувато-солодким смаком і служить відмінною начинкою для кондитерських виробів. Густе повидло можна подавати як самостійне ласощі до чаю або кави. Воно є однією з кращих начинок для пирогів, тістечок і пиріжків, а також млинців. Подають його і в поєднанні з оладками, намазують на тости або хліб. Прошарками з повидла наповнюють торти, тістечка і рулети. Додавати їх можна для випічки пряників, печива, здобних і листкових булочок. Вони додадуть кондитерським виробам дивовижний фруктовий смак і ніжний аромат.