• Рекомендуємо
    Кондитерські вершки Мастер Гурме Голд 33,5% Master Martini
  • Кондитерські вершки Мастер Гурме Голд 33,5% Master Martini

    • Master Martini (Італія)
    • Доставка
      • По Одесі: безкоштовна доставка при замовленні від 500 грн.
      • По Україні: за тарифами перевізника
      Оплата
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача Продукція з сертифікатами якості

Вершки з вмістом рослинних і тваринних жирів "Мастер Гурме Голд" - це рідкі вершки з молочним смаком.

Жирність - 33,5%. До складу продукту входить суміш тварин 4% молочних жирів і рослинних 29%.

Використовуються в широкому діапазоні кулінарних процесів: від заправки гарячих страв і до приготування смачної глазурі тортів. Завдяки своїй універсальності Майстер Гурме Голд може застосовуватися як у кулінарії, так і в кондитерській промисловості.

Спосіб використання вершків "Мастер Гурме Голд" в кулінарії дуже різноманітні. Їх можна використовувати як основу для соусів, крем - супів, запікання риби, картоплі, збитих мас для канапе.

Смак, колір і аромат - наближені до тваринних вершків.

Чудово поєднуються з будь-якими масами.

Вершки стійкі до заморожування і термообробці.

У кондитерської промисловості відмінно поєднується з натуральним шоколадом (приготування мусів, Ганашів). Завдяки своєму насиченому вершковому смаку ідеально підходить для приготування десертів і добавки в морозиво.

Важливою перевагою є можливість використання вершків "Мастер Гурме Голд" в виробництві кондитерських виробів для людей, які страждають на цукровий діабет. В якості підсолоджувача може використовуватися будь-який допустимий, при цьому технологічні рекомендації не змінюються.

Можливість застосування одного і того ж продукту для приготування як для солодких (креми, десерти), так і для не солодких страв (соусів, підлив та ін.).

Простота і легкість в приготуванні, швидко збиваються і збільшуються в обсязі в 3 рази (попередньо охолодити 24 години при t +2 + 6 ° С).

Вершки "Мастер Гурме Голд", також як і вершки "Декор Ап" (солодкі, 27% жирність), можуть бути використані як в чистому, так і в змішаному вигляді. Змішувати можна, до або після збивання, з різними кондитерськими кремами, какао, горіховою або іншими пастами та іншими наповнювачами.

  • Термін придатності: 9 місяців