Повидло для випічки
- Сортувати:
- дешеві
- дорогі
- нові надходження
- популярність
- Рекомендуємо
- Вага: 10 кг
- Термін придатності: 6 місяців
- Рекомендуємо
- Тара: ящик
- Вага: 10 кг
- Термін придатності: 6 місяців
- Хіт продажу
- Тара: ящик
- Вага: 10 кг
- Термін придатності: 6 місяців
- Рекомендуємо
- Тара: ящик
- Вага: 10 кг
- Термін придатності: 6 місяців
- Рекомендуємо
- Тара: ящик
- Вага: 10 кг
- Термін придатності: 6 місяців
Повидло представляє собою солодку однорідну масу з увареного фруктового або ягідного пюре з цукром. До складу продукту також можуть входити ароматні прянощі. Повидло густе, тому його легко можна різати ножем. Воно має кислувато-солодким смаком і служить відмінною начинкою для кондитерських виробів. Густе повидло можна подавати як самостійне ласощі до чаю або кави. Воно є однією з кращих начинок для пирогів, тістечок і пиріжків, а також млинців. Подають його і в поєднанні з оладками, намазують на тости або хліб.
Прошарками з повидла наповнюють торти, тістечка і рулети. Додавати їх можна для випічки пряників, печива, здобних і листкових булочок. Вони додадуть кондитерським виробам дивовижний фруктовий смак і ніжний аромат.