-
НОВИНКА!
Білий шоколад Аріба 36-38% Master Martini блок 2,5 кг.
-
- Доставка
- По Одесі: безкоштовна доставка при замовленні від 500 грн.
- По Україні: за тарифами перевізника
- Безготівковий розрахунок
-
Натуральний шоколад лінії Аріба – це високоякісний натуральний шоколад, який широко використовується у кондитерському виробництві.
Використовується для глазурування поверхні кондитерських виробів, розширення асортименту мусів, десертів та для приготування шоколадних прикрас.
Рекомендації щодо роботи з шоколадом: Для роботи з шоколадом у рідкому вигляді необхідно шоколад піддати темперуванню.
Темперування (рекристалізація) – це процес, який забезпечує швидке застигання какао масла і кристалізацію шоколаду, зберігаючи постійний колір, блиск і смак шоколаду.
Розігріти шоколад можна в мікрохвильовій печі або на водяній бані до температури 40-45 ° C, помішуючи переодично масу. Розтоплений шоколад вилити 2/3 вмісту на мармуровий стіл або іншу холодну та гладку поверхню і остудити до 28-29 °C. Робоча температура для чорного шоколаду +31…+32 °C.
При роботі з шоколадом оптимальна температура в приміщенні має бути не більше +18…+22 °C за вологості 65%.